NÖJD KUND GARANTI

Nöjd kund-garanti

Med vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg att både du och nästkommande boende blir nöjda med städningen. Du får en garanti på hela 10 dagar vilket innebär om du är missnöjd åtgärdar vi eventuella missar helt kostnadsfritt inom tre arbetsdagar. Vi ser fram emot att hjälpa dig i din flytt!

Garantitiden är hela 10 dagar på flyttstädning och 48 timmar på storstädning och hemstädning.


Nöjd kund-garantin för oss är en viktig del av vår värdegrund, som går ut på att sprida glädje och en fantastisk servicegrad.

Vi ser fram emot att hjälpa dig i din städ.

Fastpris

Vi erbjuder dig ett fast pris. Inga dolda eller andra kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. Vid flyttstädningar vi på All städ Göteborg gör allt som krävs för att nästkommande bostadsägare eller hyresvärden ska godkänna städningen


Spara tid med oss

Genom att anlita oss får ni en enklare vardag med mera glädje och energi!

Varför Allstäd Göteborg?


Kvalitet och pris

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du anlitar oss, och

vi gör kontinuerligt marknadsundersökningar för att vi ska vara säkra på att alltid kunna erbjuda dig de bästa priserna på marknaden och hos oss.


Säkerhet

För er och vår säkerhet väljer vi vår personal väldigt noga. Vid anställningsprocess kräver vi utdrag från Brottsregister.


Personal

Vår personal arbetar med företagets egna kläder med vår logo på. Ni kan på så vis lätt skilja på era kunder och vår  personal.


Nogranhet

Vi är väldigt noga med att välja våra leverantörer av städmaterial och rengöringsprodukter och använder förbrukningsartiklar som är miljömärkta.


Dolda avgifter

Vi har inga dolda avgifter som kunden tvingas betala efter utfört arbete. Alla priser och tillägg avtalas i början av uppdraget. Ni kommer inte att

överraskas av några dolda avgifter.