OM OSS

OM OSS

Välkommen till oss på All Städ Göteborg. Vi är ett städ företag som utför tjänster inom städ och fastighetsskötsel hos företag, banker, institutioner och i privata hem.

Geografiskt så jobbar vi i Göteborg och dess närområde.


Vårt uppdrag på All Städ Göteborg är att se till så att du får det du önskar och att underlätta för dig i din stressiga vardag, genom att ta hand om dina hushållsnära tjänster och städuppdrag så får ni mera tid och energi över till att umgås med familj och vänner


Fördelar med att anlita oss

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du anlitar oss, och

vi gör kontinuerligt marknadsundersökningar för att vi ska vara säkra på att alltid kunna erbjuda dig de bästa priserna på marknaden och hos oss.

 * För er och vår säkerhet väljer vi vår personal väldigt noga. Vid anställningsprocess kräver vi utdrag från Brottsregister.

 * Vår personal arbetar med företagets egna kläder med vår logo på. Ni kan på så vis lätt skilja på era kunder och vår  personal.

 *Vi är väldigt noga med att välja våra leverantörer av städmaterial och rengöringsprodukter och använder förbrukningsartiklar som är miljömärkta.

 *Vi har inga dolda avgifter som kunden tvingas betala efter utfört arbete. Alla priser och tillägg avtalas i början av uppdraget. Ni kommer inte att

     överraskas av några dolda avgifter.


Allstäd  Göteborg

Kontakta oss

Köldgatan 23

41832 göteborg

Ring oss

0730433857

BETALNINGSSÄTT

FAKTURA

BANK

SWISH

BANK